Menu Zavřeno

Vzduchový filtr – POWER KG Nitro

7.601,87 s DPH

Nový tlumič sání POWER se vyznačuje zlepšením dynamiky spodního pláště, maximálně propojujícím proudění ve směru karburátoru. Nová manžeta je navržena tak, aby minimalizovala oblek manžety, přičemž karburátor, který jde přímo nasávat do komory za filtrem, má značnou velikost, blížící se objemovému limitu stanovenému předpisy, což oceňují zejména motory KZ, vybavené s karburátorem 30 mm Venturiho trubicí.

Tato velmi krátká a nakloněná 5° manžeta je dokonale spojena, aby umožnila instalaci tlumiče sání se vstupem vzduchu téměř rovnoběžně se zemí, pro maximální dynamický výkon. V balení je druhá objímka se zvýšeným sklonem, která se otáčí ve správné poloze, umožňuje montáž tlumiče i pod úhlem s méně “dynamickou” dynamikou, tedy se vstupem mírně směřujícím dolů, což dává více prostoru rider v případě potřeby, kromě toho, že se dokáže přizpůsobit i motorům se sklonem karburátoru velmi rovnoběžně se zemí.

Velkou novinkou je však spolupráce mezi KG a SPRINT FILTER, která vedla k vytvoření nového a specifického patronového filtru.

Sprint Filter je od roku 1952 nejstarším výrobcem výkonných vzduchových filtrů na světě a zároveň je současným předním dodavatelem světového motorsportu.

KG našla ve Sprintfilteru ideálního partnera pro výrazné zlepšení kvality vnitřního patronového filtru.

Pro kterou společnost Sprint Filter vyvinula pro KG kartušový filtr (vnitřní) speciálně navržený pro airbox POWER, který používá specifický multipatentovaný polyesterový síťový vzduchový filtr s filtračním médiem P037 vybaveným průchodem vzduchu 4 500 l/m² s. ve srovnání s velmi vysokým stupněm filtrace 37 μm, což mu umožnilo brilantně překonat přísné normy filtrace ISO 5011: 201. P037 je také jediným vzduchovým filtrem na světě, který se může pochlubit voděodolnou technologií. Sprint Filter má ve skutečnosti patent, který mu umožňuje být jediným výrobcem na světě, který vyrábí vzduchové filtry, které umožňují průchod vzduchu tím, že odpuzují vodu přes speciální trvalou úpravu na síťce filtru. Na rozdíl od všech výkonných vzduchových filtrů je vzduchový filtr Sprint Filter opravdu věčný, nepotřebuje žádný nosič oleje k zachycení nečistot a regeneruje se během několika sekund pouze pomocí stlačeného vzduchu. Tento vnitřní filtr má tedy dokonale kalibrovanou polyesterovou síťovinu, kde se prolínají polyesterových nití určuje konstantní stálost otvorů pro průchod vzduchu, rovných 37 mikronů. Všechny filtry jsou stejné a v průběhu času se neliší. Bavlněná tkanina použitá u modelu NITRO má ale bohužel nesourodost, způsobenou povahou bavlny, s mnoha “vlásenkami”, které narušují splývavost. Toto propletení polyesteru je dokonale hladké a kalibrované. Predikce zatížení je ve srovnání s bavlněnou látkou opravdu vylepšená a především s velkou stálostí. Nezaměňovat s TNT (netkanou textilií) v polyesteru, což je ve skutečnosti papír se špatnou propustností vzduchu, používaný v mnoha ekonomických filtrech. Technologická úroveň tohoto filtru Sprintfilter PO37 je nejvyšší hodnota a tím i cena rozhodně důležité oproti bavlněnému filtru modelu Nitro s tím souvisí. Dostupná verze s 23mm nebo 30mm tromboncini, samostatně také originální podpěra.

Typ

23mm, 30mm

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Vzduchový filtr – POWER KG Nitro“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »